Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-05-02@03:51:59 GMT

عرضه اولیه ای که به هر نفر 150 ریال سود نقدی داد!

تاریخ انتشار: ۱ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۳۷۷۴۸۷

عرضه اولیه ای که به هر نفر 150 ریال سود نقدی داد!

در 29 مرداد ماه سال جاری بود سهام شرکت تهیه و توزیع غذای دنا آفرین فدک با نماد گدنا برای اولین بار در بازار سرمایه عرضه شد.

به گزارش بورس تابناک، در عرضه اولیه گدنا  60 میلیون از سهام این نماد که معادل 20 درصد از کل سهام این شرکت بود به روش عرضه اولیه توزیع شد که از این میزان سهام، 51 میلیون سهم به عرضه عموم رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

میزان مشارکت در عرضه اولیه گدنا 5 میلیون و 349 هزار و 480 کد معاملاتی بود که سهام این شرکت تنها به 5 میلیون و 334 هزار و 286 کد تخصیص داده شد. با این میزان مشارکت، به هر کد معاملاتی 10 سهم در سقف قیمت 600 تومان تخصیص داده شد. بنابراین به هر کد معاملاتی تنها 6 هزار تومان از سهام گدنا اختصاص یافت.

در 31 شهریور ماه 1399 مجمع عمومی عادی سالیانه دوره 12 ماهه منتهی به 29 اسفندماه 1398 شرکت تهیه و توزیع غذای دنا آفرین فدک برگزار شد.

مطابق با تصویر زیر میزان سود خالص هر سهم گدنا 147 ریال بوده است که سود نقدی هر سهم تنها 15 ریال در نظر گرفته شده است!

با این حساب و با توجه به اینکه تنها 10 سهم از گدنا در عرضه اولیه به هر متقاضی رسید، می توان گفت که سود هر نفر از سهامداران گدنا، 15 تومان بوده است، که مبلغ بسیار کمی است و برخی کاربران شبکه اجتماعی توئیتر نسبت به آن واکنش نشان دادند.

یکی از کاربران نوشت:

"گدنا تو مجمع ۱۵ قرون تقسیم کرد واقعا آوردن این شرکتها توی بورس چه کمکی به تولیدات کشور میکنه؟؟ تهیه و توزیع غذااا جدا باید میومد تو بورس؟"

یکی دیگر از کاربران نوشت:

"چه عالی ، الان من ۹۰ قرون به حسابم واریز میشه ، سهم گدنا از اون سهام های ارزنده بورسه، این شش تا رو عمرا بفروشم"

شایان ذکر است که گدنا در زمینه کترینگ ریلی فعالیت دارد و حاصل جذب سرمایه‌گذار مستقیم خارجی گروه دون‌هاوزر از اتریش با مشارکت ۵۰ درصدی گروه اقتصادی فدک از ایران است. سهامداران عمده این شرکت عبارتند از: شرکت دون هاوزر، شرکت ارزش‌آفرینان فدک، کریستین هوبل، وحید رضا باقری، محسن فاتحی‌زاده و شرکت ریل پرواز تندر. مشتریان این شرکت علاوه بر صنعت ریلی، سازما‌ن‌ها و شرکت‌هایی در صنعت مالی، پتروشیمی، نفت، مخابرات و... هستند. بانک سامان، پتروشیمی خلیج‌فارس، نفت سپاهان، شرکت ایرانسل، شرکت نقش اول کیفیت و… از دیگر مشتریان گدنا هستند.

منبع: تابناک

کلیدواژه: قرارداد الجزایر سم رایسین قتل عام صبرا و شتیلا مکانیسم ماشه حیران هفته دفاع مقدس گدنا عرضه اولیه سود نقدی قرارداد الجزایر سم رایسین قتل عام صبرا و شتیلا مکانیسم ماشه حیران هفته دفاع مقدس عرضه اولیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۷۷۴۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مددجویان خراسان‌جنوبی هزار و ۳۶۲ متر مربع فرش به بازار عرضه کردند

به گزارش خبرنگار مهر، علی‌اکبر نخعی صبح چهارشنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: از ابتدای سال ۱۴۰۲ تا کنون مددجویان این نهاد تعداد ۲۹۷ تخته فرش به متراژ هزار و ۳۶۲ متر مربع فرش دستباف تولید کردند که این تولیدات توسط امداد و فروش مستقیم بافنده به ارزش ۴۲ میلیارد و ۳۶۵ میلیون ریال در استان و تهران به فروش رسیده است.

معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد خراسان جنوبی با بیان اینکه استعدادسنجی قالیبافان و مشاوره شغلی آنها به صورت چهره به چهره از رویکردهای اساسی این نهاد در ایجاد طرح‌های قالیبافی است افزود: پس از طی این مراحل متقاضیان بافت فرش جهت انتخاب نوع فرش و تکمیل پرونده به واحد اشتغال مربوطه معرفی می‌شوند که با تهیه امکانات نقشه و مواد اولیه مورد نیاز توسط امداد طرح راه اندازی می‌شود.

نخعی فرآیند بافت فرش توسط مددجویان تحت حمایت را این طور توضیح داد: در مرحله بافت فرش، استادکار ناظر طرح ماهیانه و به صورت منظم بر روند بافت آن نظارت کرده و پس از اتمام بافت، ضمن ارزیابی و قیمت گذاری، فرش تولیدی مددجوی تحت حمایت امداد توسط شرکت صنعت آفرینان مرکز خریداری و وجه آن پس از کسر بدهی مواد اولیه به حساب مددجو واریز می شود.

وی صنعت فرش را آمیخته با فرهنگ و تمدن زنان و مردان توانمند کشور دانست و اظهار کرد: صنعت قالیبافی میراث گذشتگان این استان است که به نسل امروز منتقل شده که علاوه بر تولید فرش‌های با کیفیت به معیشت خانواده خود نیز کمک قابل توجهی کنند.

معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد خراسان‬ جنوبی‬ با بیان اینکه کار نظارت، آموزش و هدایت فرش‌بافان و بازاریابی فروش توسط کارشناسان این نهاد انجام می‌شود، افزود: بیشتر بافندگان فرش دستباف را زنان مددجو و سرپرست خانوار تشکیل می‌دهند که از نظر تأمین مواد اولیه، نظارت بر تولید فرش، برگزاری کلاس‌های آموزشی دوره‌ای مورد حمایت قرار می‌گیرند.

نخعی در پایان خاطر نشان کرد: در سال جاری نیز با همکاری بافندگان و اساتید فرش استان آذربایجان شرقی در حال آموزش و توسعه بافت فرش با گره ترکی هستیم که سبک جدیدی دربین مددجویان استان است.

کد خبر 6093726

دیگر خبرها

  • خبری مهم برای عرضه اولیه های بورسی
  • این نماد در صف عرضه اولیه قرار گرفت
  • ۷۲ میلیارد جزای نقدی بابت قاچاق ۳۹۱ دستگاه سرخ کن
  • مددجویان خراسان‌جنوبی هزار و ۳۶۲ متر مربع فرش به بازار عرضه کردند
  • واگذاری شازند کاملاً شفاف و در فرآیندی قانونی بوده است
  • ذبح‌کننده غیرمجاز دام در خرمشهر محکوم به پرداخت جزای نقدی شد
  • جریمه ۱۰۷ میلیارد ریالی عرضه خارج از شبکه پلی اتیلن
  • جریمه ۳۸ میلیارد ریالی قاچاقچی هیزم
  • بررسی پرونده دو متهم قاچاق سوخت یارانه ای
  • قاچاقچی سوخت ۲۵ میلیارد و ۷۴۳ میلیون ریال جریمه شد