Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-05-02@08:48:15 GMT

عرضه اولیه‌ای با سود ۱۵۰ ریال برای هر نفر!

تاریخ انتشار: ۱ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۳۷۸۴۹۸

عرضه اولیه‌ای با سود ۱۵۰ ریال برای هر نفر!

در ۳۱ شهریور ماه ۱۳۹۹ مجمع عمومی عادی سالیانه دوره ۱۲ ماهه منتهی به ۲۹ اسفندماه ۱۳۹۸ شرکت تهیه و توزیع غذای دنا آفرین فدک برگزار شد. در این مجمع سود نقدی هر سهم تنها ۱۵ ریال در نظر گرفته شد!

به گزارش سرویس بورس مشرق، در ۲۹ مرداد ماه سال جاری بود سهام شرکت تهیه و توزیع غذای دنا آفرین فدک با نماد گدنا برای اولین بار در بازار سرمایه عرضه شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در عرضه اولیه گدنا  ۶۰ میلیون از سهام این نماد که معادل ۲۰ درصد از کل سهام این شرکت بود به روش عرضه اولیه توزیع شد که از این میزان سهام، ۵۱ میلیون سهم به عرضه عموم رسید.

بیشتر بخوانید:

پالایشی یکم چند درصد فروخت و چقدر تخفیف داشت؟

میزان مشارکت در عرضه اولیه گدنا ۵ میلیون و ۳۴۹ هزار و ۴۸۰ کد معاملاتی بود که سهام این شرکت تنها به ۵ میلیون و ۳۳۴ هزار و ۲۸۶ کد تخصیص داده شد. با این میزان مشارکت، به هر کد معاملاتی ۱۰ سهم در سقف قیمت ۶۰۰ تومان تخصیص داده شد. بنابراین به هر کد معاملاتی تنها ۶ هزار تومان از سهام گدنا اختصاص یافت.

در ۳۱ شهریور ماه ۱۳۹۹ مجمع عمومی عادی سالیانه دوره ۱۲ ماهه منتهی به ۲۹ اسفندماه ۱۳۹۸ شرکت تهیه و توزیع غذای دنا آفرین فدک برگزار شد.

مطابق با تصویر زیر میزان سود خالص هر سهم گدنا ۱۴۷ ریال بوده است که سود نقدی هر سهم تنها ۱۵ ریال در نظر گرفته شده است!

با این حساب و با توجه به اینکه تنها ۱۰ سهم از گدنا در عرضه اولیه به هر متقاضی رسید، می توان گفت که سود هر نفر از سهامداران گدنا، ۱۵ تومان بوده است، که مبلغ بسیار کمی است و برخی کاربران شبکه اجتماعی توئیتر نسبت به آن واکنش نشان دادند.

یکی از کاربران نوشت:

"گدنا تو مجمع ۱۵ قرون تقسیم کرد واقعا آوردن این شرکتها توی بورس چه کمکی به تولیدات کشور میکنه؟؟ تهیه و توزیع غذااا جدا باید میومد تو بورس؟"

یکی دیگر از کاربران نوشت:

"چه عالی ، الان من ۹۰ قرون به حسابم واریز میشه ، سهم گدنا از اون سهام های ارزنده بورسه، این شش تا رو عمرا بفروشم"

شایان ذکر است که گدنا در زمینه کترینگ ریلی فعالیت دارد و حاصل جذب سرمایه‌گذار مستقیم خارجی گروه دون‌هاوزر از اتریش با مشارکت ۵۰ درصدی گروه اقتصادی فدک از ایران است. سهامداران عمده این شرکت عبارتند از: شرکت دون هاوزر، شرکت ارزش‌آفرینان فدک، کریستین هوبل، وحید رضا باقری، محسن فاتحی‌زاده و شرکت ریل پرواز تندر. مشتریان این شرکت علاوه بر صنعت ریلی، سازمان‌ها و شرکت‌هایی در صنعت مالی، پتروشیمی، نفت، مخابرات و... هستند. بانک سامان، پتروشیمی خلیج‌فارس، نفت سپاهان، شرکت ایرانسل، شرکت نقش اول کیفیت و… از دیگر مشتریان گدنا هستند.

منبع: تابناک

منبع: مشرق

کلیدواژه: کرونا اعتراضات آمریکا قرارداد ایران و چین بورس شاخص بورس بازار بورس بورس تهران فرابورس سازمان بورس سازمان بورس و اوراق بهادار بورس کالا اخبار بورس بازار بازار سرمایه بازار سهام سرمایه گذاری عرضه اولیه تهیه و توزیع عرضه اولیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۷۸۴۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمل ریلی محصولات مجتمع فولاد مبارکه تا ۱۰ میلیون تن در سال

تین نیوز

در جلسه ای که با حضور مدیر کل بازرگانی داخلی شرکت راه آهن، مدیر کل سیر و حرکت راه آهن، مدیرکل راه آهن اصفهان، مدیر بخش حمل و نقل مجتمع فولاد مبارکه و مدیر عامل شرکت توکا ریل برگزار شد، افزایش حمل مواد اولیه و محصولات مجتمع تا ۱۰ میلیون تن برنامه ریزی شد.

به گزارش تین نیوز به نقل ریل نیوز، عابدین هادی نژاد مدیرکل بازرگانی داخلی هدف از این نشست را افزایش حمل ریلی مواد اولیه به فولاد مبارکه و محصولات فولادی برای صادرات از این مجتمع ذکر کرد و گفت: موضوعات مختلفی در زمینه ارتقاء و بهبود همکاری های سه جانبه بین شرکت راه آهن، شرکت فولاد مبارکه و شرکت حمل و نقل ریلی فعال در حمل و نقل ریلی محمولات مجتمع در این جلسه مورد بحث و بررسی قرار گرفتند.

هادی نژاد افزود: در این نشست عوامل موثر در سرعت بازرگانی محمولات این شرکت در مسیرهای مختلف مورد بررسی قرار گرفت و مقرر شد نظارت و پیگیری لازم برای اجرای صحیح طرح قطار باری کامل، شناسایی و رفع مشکلات اجرای آن از جمله رعایت دستورالعمل های بارگیری و باربندی محصولات فولادی، حذف توقف های غیر ضروری در سطح ادارات کل مناطق و … از سوی طرفین انجام شود.

وی گفت: این جلسه گام مهمی برای تقویت همکاری های این دو صنعت است و انتظار داریم نتایج آن را در پایان سال ۱۴۰۳ در قالب افزایش حمل مواد اولیه و همچنین حمل محصولات تولیدی این مجتمع به مقاصد مختلف و رضایت مندی مشتری شاهد باشیم. در این راستا برنامه ریزی شده است حمل مواد اولیه و محصولات مجتمع تا ۱۰ میلیون تن افزایش داشته باشد.

مدیرکل بازرگانی داخلی راه آهن گفت: شرکت فولاد مبارکه بزرگ ترین و مهم ترین تولیدکننده فولاد کشور است و نقش کلیدی در صنعت ریلی کشور دارد. این شرکت در حمل مواد اولیه و محصولات خود در شبکه ریلی در رتبه اول قرار داشته و با حمل حدود ۷.۸ میلیون تن بار (۵.۳ هزار میلیارد تن کیلومتر) در سال ۱۴۰۲حدود ۲۱ درصد از کل حمل ریلی بخش داخلی را پوشش می دهد.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • توزیع ۱۰۰ بسته معیشتی در سپیدان
  • ۱.۶ میلیارد ریال بسته معیشتی در شاهرود توزیع شد
  • خبری مهم برای عرضه اولیه های بورسی
  • این نماد در صف عرضه اولیه قرار گرفت
  • مددجویان خراسان‌جنوبی هزار و ۳۶۲ متر مربع فرش به بازار عرضه کردند
  • واگذاری شازند کاملاً شفاف و در فرآیندی قانونی بوده است
  • جریمه ۱۰۷ میلیارد ریالی عرضه خارج از شبکه پلی اتیلن
  • ۱۱ میلیارد ریال تاوان عرضه خارج از شبکه گاز مایع
  • حمل ریلی محصولات مجتمع فولاد مبارکه تا ۱۰ میلیون تن در سال
  • معرفی طرح اولیه هایپرخودروی برقی EXE ۱۸۱